chovatelská stanice rhodeských ridgebacků

          Pro Fortuna

 

naše feny

odchovy


Pro naše zdraví


další linky

popis plemene


Archív aktualit

"" AKTUALITKY ""


 Plánujeme vrh "B" na jaro 2012  


3.8. 2011

16.7. jsme absolvovali Národní výstavu v Mladé Boleslavi, počasí bylo pěkné a výsledek naší Azinky taktéž. Umístila se na krásném druhém místě, takže se viditelně stále zlepšuje. Na konci srpna jedeme do téhož města na Mezinárodní výstavu, doufáme, že si Azinka svoje místo uhájí, ale víme, že konkurence je veliká a že to je nesmírně náročné neudělat sebemenší chybičku. Kdo by se chtěl na nás a výstavu podívat, koná se 27.8. na výstavišti Krasná Louka v Mladé Boleslavi.

  • Aza (třída mladých) - výbroná 2

 NVP - Mladá Boleslav.


6.7. 2011

přidáváme novou aktualizaci, o tom co jsme zažili a spoustu nových fotek.

18.6. jsme Azinku předvedly na krajské výstavě v Hradci králové a vedli jsme si velice dobře, Azinka byla výborná1, vítěz třídy. Za týden poté, tedy 25.6. jsme se rozjely na mezinárodní výstavu do Brna. Měly jsme trošku obavy, konkurence byla veliká. Ale Aza získala umístění výborná3 a res.CAC nám unikl jen o vlásek. Celý den se vydařil, nejen umístění Azinky, za což jsme všichni moc rádi, ale setkaly jsme se přímo na výstavišti s dvěma našimi "štěňátky", Azinkou nebo-li Azanni a Asherkem a samozřejmě jejich úžasnými majiteli. Azanni i Asher se mají výborně. Absolvovali jsme odpoledne společnou vycházku v Brněnském lese. My i psí společníci jsme si to náramně užili.


27.5. 2011

22.5. jsme vyrazili s Corou a Azou na mezinárodní výstavu do Litoměřic. Holky se obě umístili na "bedně" a obě se známkou výborná skončili na 4 místě.
V sobotu nás navštívil Barnabášek s rodinnou a tak máme nové fotečky, které přikládáme.

 MVP - Litoměřice.

11.5.2011 oslavila naše štěňátka z vrhu "A" své první narozeniny. Přejeme jim hodně zdraví a štěstí, ať dělají svým rodinám jen a jen radost.


2.5. 2011

23.4.2011 proběhla mezinárodní výstava v Českých Budějovicích. Bylo nádherné počasí a obrovská konkurence 17 fen ve třídě mladých, ve které soutěžila jako poprvé i naše Aza. Azinka s Dominikou to zvládli a dostali krásné ohodnocení se známkou výborná. Naše zrzka by mohla být malinko méně závislá na mamince Coře, to ji na výstavě trošku spoutává, protože ji neustále vyhledává.
Můžete nás vidět na výstavě v neděli v Litoměřicích a přihlásili jsem se ještě na výstavy do Brna, do Lanškrouna - více na www.zemska-koruna.cz. a na klubovou výstavu do Lanškrouna od klubu KCHRR

 MVP - Č.B.


26.3. 2011

Začalo jaro a my vám dáváme vědět o výstavách, na které pojedeme. Tím bychom rádi využili příležitosti a některé z majitelů tam potkali! Ať už jako diváky, nebo účastníky soutěže  Jedeme do Českých Budějovic, Prahy, Litoměřic a na klubovou výstavu v Lukové. Poté se ještě určitě rozhodneme kam na další. Zde přikládáme odkaz, kde všechny výstavy najdete i s potřebnými informace a přihláškami : http://ckrr.cz/index.php/terminy-vystav .


8.3. 2011

Dalších pár řádků, co se u nás děje a co aktuálně plánujeme.
Azinka se vyvíjí dobře, je z ní moc pěkná mladá fenka. Trošku stále "terorizuje" Coru, která si to bohužel nechá stále líbit. I když se snažíme Coře pomoci s temperamentní dcerou, jsou stejně chvíle, kdy jí to milá Aza nandá. Malá dračice jí neustále okusuje, tahá za kůži a na mamku doráží. Vše je ale v rámci nějakých pravidel. Nikdy nenastal mezi nimi žádný souboj.
No a dále se u nás nic zvláštního neděje. Výstavy jsme si naplánovali od dubna, ale to pak pojedeme jednu za druhou a moc se těšíme. Napíšeme přesně kdy, kdyby se chtěl někdo z majitelů štěňátek přidat, za což bychom byli velice rádi.
Ale také máme jednu hodně důležitou informaci - plánujeme na léto 2011 štěňátka!
Bude to opakované spojení Corinky a Assimka a to z prostého důvodu, minulý vrh se povedl. Štěňátka se narodila zdravá a byl to velmi vyrovnaný vrh jak vzhledem tak povahami.


24.1. 2011

nějak nestíháme aktualizovat a tak jsme alespoň doplnili starší fotky z návštěv

  návštěva u tatínka "Áček" - Aza 7 měsíců

 

 

  

desing: © 2010  M.T.