rhodesian  ridgeback

Pro Fortuna

 

naši psi

odchovy


Pro naše zdraví


další linky

popis plemene

 

  TOPlist


Archív aktualit

"" AKTUALITKY  2015""

 

 


Pokud máte zájem o naše štěňátko z vrhu "D", kontaktujte nás.

tel. +420 777 059 661

e-mail: m.kopcikova@seznam.cz



Dne 26.12.2015 oslavila naše Corinka devět let. I v devíti letech vypadá výborně a většinu svého času se chová jako rozpustilý ridgeback, máme z ní radost.

Dne  12.12.2015 oslavily Rubby dva roky a 18.12.2015 Zanny jeden rok.Jsou to dvě úžasné bytosti, které nám přinášejí legraci každý den. K nim letos přibyla ještě jedna čivava Dzaja, která je od stejné paní chovatelky a patří naší nejstarší dceři Kristýně. To je ta tmavá krasavice. Holky spolu bydlí v Praze.


Cora Pro Fortuna 1. rok


 27.9. 2015 oslavili "C" štěňátka první narozeniny

Všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví a dělejte páníčkům radost !!!


NVP Brno - Nox výborný 4

Po několikaměsíční pauze jsme v sobotu, 19.9.2015 vyrazili s Noxikem na Národní výstavu do Brna.

Na vysvětlenou, pauza byla způsobena stěhováním naší početné rodiny z domu do domu. Bylo to náročné, ale máme to za sebou.Žijeme tedy stále s krabicemi, ale je to stále lepší a lepší. Výstava byla takový příjemný výlet a změna. Příjemně také skončila Noxovým výsledkem výborná 4, ve vyšší konkurenci jsme za to moc rádi. Nox je šikovný pes a vystavování si umí užít. Nezůstává to bez povšimnutí, od rozhodčích je vždy pochválen. 

 

Abbi Pro Fortuna a její štěňátka 

Po výstavě jsme se jeli ještě podívat za naší kamarádkou chovatelkou Ivčou Kubíčkovou a jejími nádhernými štěňátky z vrhu "C" od Abbi Pro fortuna. Mamka Abbinka je naším štěňátkem z vrhu "A".

Prckové jsou opečovávaní a vymazlení. Radost se na tu partu zdravých rošťáků dívat a úžasné s nimi být. Odjížděli jsme až večer.

Všechna štěňátka jsou zadaná až na tři roztomilé kluky

Volná štěňátka v chov. stanici Pro Amicitia


Cecilie Pro Fortuna - léto 2015


Zanny a Rubby


Téměř každým rokem jezdíme na krajskou výstavu na Stříbrný rybník u Hradce Králové. Koná se v opravdu příjemném prostředí. Navíc nám počasí tuto sobotu, 16.5., vyšlo. Bylo pěkně. Pěkné byly i výsledky našich ridgebacků, Noxík ve třídě otevřené výborný 3 a Corinka ve veteránech výborná 1 a vítěz třídy.

Krajská výstava Hradec Králové


Happy Birthday vrh "A"  * 11.5. 2010

Naše štěňátka z vrhu "A" slaví své páté narozeniny. Přejeme jim hodně zdraví a štěstí, ať dělají svým rodinám jen a jen radost !!!

 


v sobotu 2.5.2015 jsme vyjeli na mezinárodní výstavu do Prahy. A naši miláčci nám tam udělali radost. Noxík v třídě otevřené ve velmi početné konkurenci obstál jako výborný 4, atmosféfu i potlesk si opravdu užíval. Za to Corinka byla čekáním na svoji kategorii veteránů dost znuděná, ale získala ohodnocení výborná 2, takže prima!

CACIB Praha

Cora - výborná 2 Nox - výborná 4

více klik na foto


Je to pár měsíců zpátky co jsme se komplet celá rodina přihlásila na 1. charitativní pochod na podporu opuštěným a týraným zvířatům. Pochod se konal 18.4.2015 v Kunratickém lese v Praze a patronem tohoto pochodu byl pan Václav Noid Bárta.

Moc jme se na pochod těšili, už z podstaty věci, že bude pomoženo a také na samotnou vycházku. Místo je to krásné a i když počasí bylo nic moc, užili jsme si to.Malinká, čtyřměsíční čivava Zannynka se snažila stačit nejen své starší kámošce Rubby, ale také ridgebackům.

Mnoho jsme toho nenafotili, bylo stále co hlídat a navíc jsme zodpovídali připravené otázky na trase, bylo to fajn....


22.2.2015 - V pátek 20.2. večer jsme si dovezli nového člena rodiny, malou, roztomilou čivavku Zanny (Uzi z Kmochova zátiší). S roční čivavou Rubby se prozatím oťukávají.
Při prvním setkání v pátek se Rubby radostí počůrala. Ovládla ji zřejmě radost, že má konečně kamaráda ve své velikosti a ne jen plyšáky. Ovšem po pár hodinách jí došlo, že kamarád to sice je, ale ohrožuje ji v pozici rodinného mazlíka. Takže trošku žárlíme. Ale tím, že se věnujeme oběma slečnám stejně, se Rubbinka uklidňuje. A ridgebaci jsou úplně v klidu, zírají a jsou dál skvělí a ohleduplní. 


20.2.2015 - přišly nám fotky Cory z vrhu "C". Děkujeme!

Cora 4 měsíce


10.1.2015 - přišly nám fotky Borinky z vrhu "B". Děkujeme!

Bora 4 roky


7.2.2015 - se Cira z vrhu "C" účastnila mezinároní výstavy v Brně v kategorii štěňat s výsledkem velmi nadějná 4 . Máme radost a gratulujeme!

Cira - CACIB Brno


25.1.2015 - přišly nám fotky Keity. Děkujeme!

Keity 3 měsíce


3.1. 2015 - nás navštívila se svými milými majiteli Cira, krásná nohatá psí holka. Ukázala nám co umí a umí toho dost. Třeba i štěkat na povel.

Cira 3 měsíce