rhodesian  ridgeback

Pro Fortuna

" Každý pes si zaslouží domov, ne každý domov si zaslouží psa "

naši psi

odchovy


Pro naše zdraví


další linky

popis plemene

 

  TOPlist


Archív aktualit

"" AKTUALITKY  2017""

 

 


D´Bondy - 18 měsíců


27.9. - Happy Birthday vrh "C"

Všechno nejlepší našemu "C"éčkovému vrhu !!! Přejeme hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka a spokojenost bok po boku s milující rodinou !!!


12.8. - CACIB Mladá Boleslav

Mezinárodní výstava psů v Mladé Boleslavi, která se konala 12.8. Zúčastňujeme se každým rokem, ale tentokrát jsme zvažovali zda s Noxíkem pojedeme. Nebyl úplně v kondici z důvodu hárání jeho sestry Azy. Asi týden žral jen tak desetinové porce. Nakonec nám to nedalo a vyrazili jsme. A dopadli jsme úspěšně. Nox dostal ohodnocení výborná a paní rozhodčí se moc líbil. Užil si to jako vždy, i když v davu psů stále hledal tu svoji sestru.

 

Bilbo "NOX" Pro Fortuna

  • oblastní výstava Kutná Hora - Kačina : výborný 1, vítěz třídy, oblastní vítěz

Téměř každý rok se zúčastňujeme Oblastní výstavy na Kačině u Kutné Hory. I tentokrát jsme našeho Noxika přihlásili. Nox byl ohodnocen známkou výborná1 a stal se Oblastním vítězem. Máme velkou radost jak z výsledků, ale také z pocitu, že si výstavní den Noxík náležitě užil. Miluje výstavy. A ještě, nevíme úplně jak je to možné, ale pokaždé se na tuto výstavu vydaří i nádherné počasí.


D´Honey - 12 měsíců


D´Opie - 12 měsíců


Ridgeback´s Hiari A´Cora  * 26. 12. 2006 - 17.5. 2017

17.5. 2017 navždy usnula naše Corinka. Několik měsíců tvrdě bojovala se zákeřnou nemocí, kterou jsme neporazili. Do poslední chvíle jsme jí byli oporou. Cora byla absolutní součástí našeho života. Moc nám chybí.

 


11.5. - Happy Birthday vrh "A"

Všechno nejlepší našim prvním štěňátkům k jejich sedmým narozeninám !!! Přejeme vám další krásně prožitá léta ve zdraví !!! Krásné narozeniny !!! Azzinko náše, máme tě rádi !!!


30.4. - Happy Birthday vrh "D"

Všechno nejlepší déčkovým štěňátkům k jejich prvním narozeninám !!! Přejeme vám hlavně zdraví, štěstí a vyspívejte v úžasné psy, co dělají svým páníčkům jen radost !!! Krásné narozeniny prckové !!!


24.4. - Happy Birthday vrh "B"

Všechno nejlepší béčkovým štěňátkům k jejich pátým narozeninám !!! Další krásné roky plné zdraví a štěstí !!! Krásné narozeniny !!! Bilbo alias Noxíku náš, máme tě rádi !!!


D´Rhym - 9 měsíců


D´Rin - 8 měsíců


D´Merlin - 8 měsíců


D´Bondy - 8 měsíců


D´Aisha - 8 měsíců